Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Saka, CHP'nin yeni il başkanını kutladı

Başkan Saka, CHP

CHP Balıkesir İl Başkanlığı'na atanan Mete Erol'u, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na atanan Mete Erol’u, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na yeni atanan Mete Erol’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş ile birlikte CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Muzaffer Mavuk’un Milletvekili adaylığı için İl Başkanlığından istifa etmesinden sonra CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na atanan Mete Erol’u ziyaret eden Başkan Saka, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Başkan Saka, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak seçimlerde başta İl Başkanlığı olmak üzere tüm örgüte önemli görevler düştüğünü ifade etti.
CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, ziyaret nedeniyle Başkan Saka’ya teşekkür ederek, “CHP olarak Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde başarıya ulaşabilmek için İl Başkanından, Belediye Başkanlarına, meclis üyelerine, parti üyelerimizden CHP’ye gönül vermiş tüm yurttaşlarımıza kadar kol kola, omuz omuza çalışarak başarıya ulaşabiliriz. Balıkesir ilimizde bu birlikteliği ve başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli